Startsidan / Medlemsnyttor

Medlemsnyttor

Dra nytta av ditt medlemskap i Städbranschen Sverige

Städbranschen Sveriges styrelse arbetar med att ta fram olika rabatt- och förmånsavtal som främjar medlemmarnas intressen.

Flera förmånspaket är klara att utnyttja:

Vi har just nu rabattavtal med Branschmässan Clean & Facility, Tidningen Rent Facility Nordic, Städakademin, Borago, Mobility Motors Nissan, TimeWave, Areff – ID06, Städkörkortet och Peugeot.

Fråga Experten är Städbranschen Sveriges egen medlemsnytta där du som medlem får kostnadsfri och sakkunnig hjälp med alla dina branschfrågor.

Information

Medlemsnyttorna gäller just nu endast företagsmedlemmar, inte privatpersoner. Däremot är ”Fråga Experten” till för alla medlemmar!

Vilka medlemsnyttor skulle du önska, som privatmedlem eller som företagsmedlem?

Skicka dina förslag och idéer till info@stadbranschensverige.se

 

Medlemsnyttor för våra företagsmedlemmar

TimeWave Affärssystem

TimeWave är ett väletablerat komplett affärssystem för företag inom städ- och professionell hemservice. Systemet passar lika bra för det lilla eller nystartade företaget som det stora och etablerade.

Digital utbildning INSTA 800

Digital utbildning INSTA 800 Är du upphandlare, beställare eller leverantör av städtjänster? Hur säkerställer du att rätt städkvalitet levereras? Hur kontrollerar du städkvaliteten?

Made Perfect

Städbranschen Sverige och våra medlemmar har länge upplevt att tydligheten mellan köparen och säljaren inte alltid är optimal. När köpare och säljare förstår varandra blir affären oftast tryggare, mer rättvis och med bättre lönsamhet för båda parter.

Clean & Facility

Branschmässan Clean & Facility, rabatter för medlemmar i Städbranschen Sverige, 10% för bokning av en mässa och 15% vid bokning av två mässor. Gäller för monteryta och monterpaket.

Areff – ID06

Skaffa ert service-ID via oss i Städbranschen Sverige till bra priser. Städbranschen har inlett ett samarbete med Areff Systems ID06 vilket är en ny medlemsnytta för våra medlemmar fr o m våren 2021.

Städkörkort

STÄDKÖRKORTET MED YRKESSVENSKA: En digital utbildning som vänder sig till alla som arbetar inom städbranschen både lokalvårdare/städare och arbetsledare.

Städakademin i Norden AB

Tema ledarskap, kvalitet och hygien, följande kurser omfattar erbjudande till städbranschens Sveriges medlemmar.

Peugeot

Ett förmånsavtal är tecknat med Peugeot Sverige som skräddarsytt en enastående fin specialkampanj för Städbranschen Sveriges räkning.

Tidningen Rent Facility Nordic

Branschtidningen RENT med Facility Nordic ingår i Nordiska Mediers varumärken. Ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad.

Borago

Borago har sedan 1994 arbetat med övergripande kvalitetssäkring av städtjänster. Våra verktyg är utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ och lokalvårdsområdet.

MM Mobility Motors

Behövs fler bilar på företaget? Hos Mobility Motors, Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare, finner ni ett komplett sortiment av både transport- och personbilar. Givetvis till extra förmånliga priser för medlemmar i Städbranschen Sverige.

Fråga experten/Rådgivning

För alla våra företagsmedlemmar erbjuder vi sakkunnig rådgivning inom alla frågor som berör vår bransch. Det enda som krävs är att sammanställa din fråga och skicka in den via ett mejl, använd gärna vårt kontaktformulär på hemsidan.