Startsidan / Made Perfect

Made Perfect

MADE_PERFECT_1200x600px

Städbranschen Sverige och våra medlemmar har länge upplevt att tydligheten mellan köparen och säljaren inte alltid är optimal. När köpare och säljare förstår varandra blir affären oftast tryggare, mer rättvis och med bättre lönsamhet för båda parter.

Städbranschen Sverige vill hjälpa köpare och säljare till fler och bättre affärer

– Vi vill erbjuda alla professionella medlemmar och andra av oss godkända verksamheter som vill vara med på vår resa mot ett Rent och Hållbart Sverige, att testa ett helt nytt verktyg för matchning mellan köpare och säljare av tjänster, säger Matthias Lindholm, ordförande i Städbranschen Sverige. 

I ett samarbetsprojekt med MadePerfect finns nu möjlighet att testa en Beta-version under 10 veckor. Det som krävs är att man ansöker via ett särskilt formulär, och vill vara med och lämna feedback på lösningen under tiden. Vill man efter testperioden fortsätta kommer det självklart vara möjligt enligt en särskild modell. 

Beta-versionen släpptes den 1 mars och först till kvarn gäller!

– MadePerfect är en ny matchningstjänst för företag. Deras plattform gör det möjligt att nå en mängd stora köpare av städtjänster bara genom att synas på plattformen. MadePerfect har ett samarbete med Silf (Sveriges Inköps- och Logistikförbund), med 2500 företag som medlemmar. 67% av deras medlemmar har sagt att de vill köpa städtjänster genom den plattform som MadePerfect har, berättar Matthias.

Städbranschen Sverige har sedan en tid tecknat avtal med MadePerfect, vilket innebär att vi kan nå alla Silf:s medlemmar. Städföretag kommer att vara den första bransch som lanseras på plattformen. Städbranschen Sveriges medlemmar kommer att få vara med helt utan kostnad de första tio veckorna i syfte att utvärdera tjänsten och få i gång plattformen.

Anmäl dig via länk: https://forms.gle/t3E3DcBbfxqiirRG6

Not: Städbranschen Sverige förbehåller sig rätten att neka medlemskap till plattformen.