Happyboss blir det första företaget inom Facility Management att certifieras enligt Verified Workforce

Solna, 2023.09.25

Sistec, en ledande aktör inom identitetsvalidering och arbetsrättsliga kontroller, är stolta över att meddela att vår uppdragsgivare Happyboss har blivit det första serviceföretaget inom Facility Management i Sverige att certifieras enligt Verified Workforce.

Om Verified Workforce

Verified Workforce är en certifiering som bekräftar att arbetsgivare har genomfört en säkerställd process för kontroll av identitet och rätt till arbete för sina anställda. Certifieringen hjälper arbetsgivare att visa sitt engagemang för socialt ansvarstagande och säkerställer en pålitlig personalstyrka som uppfyller kraven för rätt att arbeta i Sverige.

Verified Workforce fungerar även som ett kraftfullt verktyg för upphandlare som vill säkerställa liknande standarder hos sina leverantörer. Det skapar en värdefull brygga mellan leverantörer och upphandlare, där leverantörer kan visa upp en säker process och upphandlare kan kräva en säkerställd process.

Gustaf Broman, VD på Sistec, gläds över Happyboss’ certifiering och betonade dess betydelse för branschen. Han kommenterade: ”Vi är stolta över att ha fått samarbeta med Happyboss för att hjälpa dem att uppnå Verified Workforce-certifieringen. Det är ett erkännande av deras engagemang för sund konkurrens och social hållbarhet. Tillsammans fortsätter vi arbetet med att skapa en trygg och sund bransch.”


Om Happyboss

Happy Boss är ett av Sveriges snabbast växande Facility Management bolag som grundades 2011 och levererar Facility Management lösningar i hela Norden. De erbjuder en bred uppsättning av Facility Management tjänster som syftar till att förbättra arbetsplatsens effektivitet och trivsel. Deras tjänster omfattar allt från lokalvård, mat på jobbet lösningar, kaffemaskiner, frukt, växter, kontorsinredning, brandskydd, kontorsmaskiner och mycket mer. Allt detta kan kunden få på ett enda avtal och en faktura, vilket innebär oerhört mycket enklare administration samt enklare vardag och kostnadsbesparing för kunden.

Happy Boss expanderar inom lokalvårdssektorn och ser Verified Workforce-certifieringen som en komponent för att garantera högsta standard för kunderna. Med detta certifikat kan kunderna vara trygg med att Happy Boss levererar professionell och pålitlig lokalvårdstjänst med socialt ansvarstagande.

För mer information om Happyboss och deras tjänster: https://happyboss.se/


Om Sistec

Sistec grundades år 2018 med en tydlig vision: att erbjuda riktiga identitetskontroller till arbetsgivare på den svenska arbetsmarknaden. Med 20 servicecenter över hela landet och ett team på 30 experter är Sistec specialister inom identitetsvalidering och verifiering av rätten att arbeta. Vi har idag genomfört över 200 000 individkontroller.

För mer information om Certifieringen Verified Workforce och Sistec´s tjänster, besök vår hemsida https://sistec.se

Vid frågor kontakta: Tobias Eng, Tobias.eng@sistec.se, 072-146 30 89