Vem vill inte få hjälp att hitta till fler och bättre affärer?

– Städbranschen Sverige och MadePerfect vill erbjuda alla professionella medlemmar och andra av oss godkända städleverantörer, att testa ett helt nytt verktyg. En möjlighet att matcha köpare och säljare av tjänster inom städbranschen, säger Matthias Lindholm, ordförande i Städbranschen Sverige.

I ett samarbetsprojekt med MadePerfect har vi under våren dragit upp riktlinjer i ett nytt matchningssystem för affärer. Vi har idag över 200 köpande kunder som anslutit sig och ca 35 leverantörer som vill delta för att hitta affärer i det nya systemet.

Under hösten kommer de första upphandlingarna att läggas in i systemet.

För att klara en rikstäckande spridning och lämna köpande kunder ett bra utbud av städleverantörer, söker vi fler städleverantörer som vill testa och delta i verktyget.

Det som krävs är att man ansöker via länken längre ner i texten, och även vara med och lämna feedback på lösningen under tiden. Vill man efter testperioden fortsätta, kommer det självklart vara möjligt enligt en särskild modell.

– MadePerfect är en ny matchningstjänst för företag. Deras plattform gör det möjligt att nå en mängd stora köpare av städtjänster bara genom att synas på plattformen. MadePerfect har ett samarbete med Silf (Sveriges Inköps- och Logistikförbund), med 2500 företag som medlemmar. 67% av deras medlemmar har sagt att de vill köpa städtjänster genom den plattform som MadePerfect har, berättar Matthias.

Städbranschen Sverige har sedan en tid tecknat avtal med MadePerfect, vilket innebär att vi kan nå alla Silf:s medlemmar. Städföretag kommer att vara den första bransch som lanseras på plattformen.

Anmäl dig på länken här

Städbranschen Sverige genomför en kvalitetskontroll på alla leverantörer som ansluter sig till systemet, enligt motsvarande princip som gäller för ett medlemskap, således har medlemmar en fördel. Städbranschen Sverige förbehåller sig också rätten att neka medlemskap till plattformen enligt samma regelverk.